Byg og renovering Costa del Sol

Byg og renovering

Zona López Petersen S.L. består af en byggeafdeling med stor erfaring i sektoren. Vi har højt kvalificerede fagfolk, der er i stand til at udføre alle former for byggerier, reformer eller renoveringer på Costa del Sol.
Vi er en virksomhed bestående af eksperter inden for forskellige områder af byggeriet. Alle vores medarbejdere er specialiserede i alt relateret til denne sektor, hvilket gør vores arbejde mere pålideligt.

 

Vi arbejder altid med passende værktøjer til hver konkret sag, udover at bruge materialer af høj kvalitet. Vi gør alt for at kunne tilbyde optimale og holdbare resultater over tid. Blandt vores mest efterspurgte ydelser kan vi fremhæve dem, der er relateret til opførelse af nybyggeri, reformer af gamle huse og opførelse af svømmebassiner.

 

Vi yder service til enhver kunde, der ønsker det, uanset om det er en privatperson, virksomhed eller nabofællesskab. Vi har den løsning, du har brug for til hvert øjeblik. Det er nok for dig at informere os om, hvad du vil lave og vores fagfolk hjælper dig med at udvikle et godt projekt, udover at tilpasse budgettet helt til dine behov og uden nogen form for forpligtelse. Vi tager os af alt lige fra projektering, ansøgning om tilladelse,
projektafslutning og afslutning af arbejdet.

 

Vi har fordelen af at overholde de på forhånd fastsatte tidsfrister, så arbejdet bliver færdigt til den aftalte tid. Derudover vil du altid være informeret under hele processen, fra dens start, til den endelige levering.


Glem ikke at stole på vores specialister til opførelsen af dit nye hjem eller dine nye lokaler. Vi vil med glæde hjælpe dig, og vi vil gøre det på kortest mulig tid og besvare alle dine spørgsmål.


Vent ikke længere og bed os om et tilbud på dit fremtidige projekt. Kontakt os,for et uforpligtet tilbud! Du vil ikke fortryde!

  • Hombres trabajando
  • Construcción

Hacemos reformas. Infórmate

© 2023 ZONA LOPEZ PETERSEN S.L. Todos los derechos reservados
Producido por BeeDIGITAL